Maximal prestation

COOL DOWN
POWER UP

Förbättra kroppens värmereglering via handflatorna för maximal prestation

Handla nu
Rulla

RULLA NEDÅT

Industriellt graderat kylmaterial för säker och effektiv kylning av kroppstemperaturen

Unik lösning för prestationsförbättring

Slitstarkt och lätt att använda

Symmetriskt och ergonomiskt grepp som kan användas i båda händerna.

Arrow Unik lösning i världsklass för maximal prestation

Förbättra kroppens värmereglering med Core Cooling via handflatorna för maximal prestation

Handla nu

Förbättrad  Prestation

Förbättrad styrka

Genom att använda Core Cooling Grip kan du hålla högre antal repetitioner i varje set och göra fler set, dvs du kommer att kunna träna mer under en längre tid.

Förbättrad uthållighet

Genom att använda Core Cooling Grip hjälper du kroppen att hålla arbetstemperaturen optimal under en längre tid. Detta gör att du kan få ut mer av din träning.

Förbättrad återhämtning

Du kommer att känna dig uppfriskad mellan de fysiska ansträngningarna. Samt att du återhämtar dig snabbare mellan passen

Handla nu

Förbättrad
Uthållighet

Lägre
Återhämtningstid

Förbättrad
Styrka

Vetenskapen

Arrow Termoreglering

Att kunna kontrollera kroppens kärntemperatur är en av de mest kraftfulla saker du kan göra för att förbättra din prestation och ditt välbefinnande. Tillsammans med sömn, näringsriktig mat och fysisk träning är det detta som ökar ditt välbefinnande och din prestation - både mentalt och fysiskt.

De primära och överlägsna områdena för värmeförlust från kroppen är de hårlösa hudområdena. Dessa områden är så kallade Arterio- Venous Anastomosis-områden (AVA-områden). Detta innebär att artärerna och venerna inte är sammankopplade av kapillärerna. Detta skapar en "supermotorväg" för att minska värmen från kroppens kärna.

Dessa AVA:er finns i handflatorna, fotsulorna och den övre delen av ansiktet. Genom att manipulera dessa delar av kroppen är det möjligt att åstadkomma en överlägsen termoreglering av kroppens kärntemperatur och att hålla temperaturen i homeostas vid varmt väder eller fysisk ansträngning under en längre tidsperiod.