Maximal prestation

The Core Cooling Grip
är för de många människorna!

Greppet är för dig som vill förbättra din fysiska prestation under träning eller tävling. Det är för dig som vill ha hjälp att svalka dig i varmt väder. Det är för dig som behöver hjälp för att kunna sova under de varma sommarnätterna. Oavsett om du är ute efter att få ett övertag i din fysiska prestation eller om du vill förbättra ditt välbefinnande - Core Cooling Grip är till för alla!

Pil till rubrik Hur och när man ska
använda Core Cooling Grip?

Styrketräning

Använd Core Cooling Grip mellan set, när du ändå tar en paus eller tar en klunk vatten.

Stora sammansatta rörelser som bänkpress och marklyft använd greppet i 2-3 minuter.

Enstaka isolerade rörelser, t.ex. biceps, triceps, vader, använd greppet i 1-1,5 min.

Uthållighetsträning

Använd den när du känner att din kroppstemperatur stiger. Det vill säga när du blir varmare eller börjar svettas. Eller när du vilar, t.ex. i pauser mellan intervalllöpningar.

Annan verksamhet

Använd Core Cooling Grip när du behöver bli mentalt skärpt eller sänka kroppstemperaturen. Utnyttja pauserna mellan de olika moment då du presterar för att svalka dig. När du har en paus på tennisbanan eller i ishockeyrinken. Eller när du behöver hjälp att somna under varma sommarnätter.

Känslan av
Core Cooling Grip-effekten

Vi har inga kylreceptorer inuti kroppen, som vi har på huden. Vi känner alltså inte kylan på samma sätt som när något kallt träffar vår hud.

Känslan du får när du använder greppet är en känsla av att vara uppfriskad, stärkt och redo att gå igång igen efter varje kyltillfälle. Det hjälper dig att träna mer och längre. Du kommer att få känslan av att du fortfarande är i början av dina set och att du får ny energi under eller mellan löprundorna.

Att bli sval och inte kall

Core Cooling Grip-temperaturen är utformad för att ge dig den högsta effekten utan att du blir för kall. Core Cooling Grip är betydligt svalare än kroppens kärntemperatur, men inte för kallt, så att blodkärlen inte kommer att sluta sig. Core Cooling Grip kommer att ha en kylande effekt tills den är helt tom på energi, vilket sker när Core Cooling Grip är i helt flytande form. Ladda den helt enkelt genom att förvara den i kylskåpet eller frysen tills den är fast igen.

Förläng effekten på ditt Core Cooling Grip

Lägg ett par kylklampar tillsammans med dina Core Cooling Grips i din gymväska för att förstärka och förlänga effekten av dina Core Cooling Grips när du går ut på fysiska aktiviteter.

Bättre hälsa börjar med
temperaturreglering

Handla nu